Sport44, fietskleding

Wielrennen is een nationale sport: niet alleen professionals, maar ook veel niet-professionele renners stappen graag op de fiets. En niet te vergeten: voor veel ouders en kinderen is de fiets een belangrijk vervoermiddel. Niet alleen voor in de weekends, maar vaak ook doordeweeks zie je veel ouders met jonge kinderen die voor- op achterop de fiets vervoerd worden. Het is dan ook niet vreemd dat er veel belang aan goede, comfortabele kleding en betaalbare, degelijke materialen wordt gehecht.

Sport44 biedt een compleet pakket voor elke fiets of fietser: Zo biedt Sport44 een ruim assortiment wielrenkleding, met oa een grote selectie kleding van grote merken als AGU, BBB en Castelli. Hierbij heb je de keus uit allerlei modellen, bijvoorbeeld shirts met lange mouwen, korte mouwen, met ritssluitingen of juist klittenband. Om op alle weertypen voorbereid te zijn is er daardoor ook keuze uit kleding van meer ademende of juist meer vochtwerende stoffen of combinaties hiervan.

Daarnaast levert Sport44 de mogelijkheid teamkleding aan te schaffen en is er volop keuze uit accessoires als fietsbrillen, arm- en beenwarmers. En, ook belangrijk, Sport44 heeft een groot aanbod aan helmen, wat soms van levensbelang kan zijn.
Om het pakket compleet te maken kan je ter ondersteuning ook sportvoeding krijgen en is er ook een afdeling voor het onderhoud van je fiets met reparatie- en onderhoudsmiddel

Kortom: we hebben voor jou een allround serviceafdeling in wielrenkleding en -accessoires gecreƫerd waar je uitgebreid terecht kan voor al je fietsmaterialen! Dus bezoek ons snel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>