Sport44.com verkoopt Thule fietsdragers

Producten Thule scoren hoog op Kieskeurig

Bijna zonder uitzondering krijgen de Thule-fietsdragers van de leden van Kieskeurig hoge scores. Of u nu een fietsdrager op het dak, op de kofferbak of op de trekhaak van uw auto neemt, met Thule bent u verzekerd van een goed product.

Veiligheid staat voorop
Fietsdragers van Thule staan garant voor het veilig vervoeren van uw fiets of fietsen. Ze scoren hoog in functionaliteit en gebruiksgemak. Zo hebben ze bijvoorbeeld afneembare framehouders.

Thule opvouwbare fietsdragers
Dit merk heeft in zijn range van producten volledig opvouwbare fietsdragers. Dit is vooral bij opslag in uw schuur erg handig. Tegen diefstal kunt u deze fietsdrager in uw auto opbergen als u de fietsen heeft afgeladen en een fietstocht gaat maken.

E-bikes
Niet met de tijd en modernisatie meegaan is de nekslag voor ieder bedrijf. Thule speelt goed in op de snelle markt en heeft het laadgewicht van een aantal fietsdragers verhoogd naar 60 kg. Op deze manier kunnen er twee elektrische fietsen van 30 kg ieder vervoerd worden op de fietsdragers, waar andere merken blijven steken op 50 kg.

Nog meer voordelen van Thule
De banden van een racefiets of van een mountainbike verschillen nogal in breedte, hier is bij de fietsdragers rekening mee gehouden. Fietsen met een brede wielbasis kunnen ook vervoerd worden door de grote afstand tussen de wielhouders. Voor de hatchback en stationcar heeft het merk speciale fietsdragers. Bij www.sport44.com vindt u een uitgebreide selectie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>