Roeien voor je conditie

De conditie van mijn spieren en het uithoudingsvermogen wat ik een aantal jaar geleden had, werd steeds slechter. 3 Maal de trap op en af en ik stond al te hijgen. Sporten is niet echt mijn ding en naar de sportschool gaan vond ik een crime. Toch moest er iets gebeuren voordat ik helemaal voorgoed op de bank kwam te zitten. Nagevraagd bij een aantal vrienden en zij beweerden dat roeien in de sportschool, dé ultieme sportbeleving is. Met deze wijsheid ging ik aan de slag in de fitness, die een kleine 20 minuten fietsen van mijn huis lag. Het roeien vond ik geweldig, maar de sportschool vond ik echt helemaal niks.

Het feit dat ik eerst nog 20 minuten op de fiets moest zitten om daarna een half uurtje te roeien begon mij na drie keer al tegen te staan. Had ik maar een roeiapparaat in mijn eigen huis waren steeds de gedachtes die in mij opkwamen.

Roeitrainer online aanschaffen

Ik heb mijn gedachten omgezet in daden en ben op zoek gegaan naar een betaalbare roeitrainer die ik elk moment van de dag kan gebruiken. Ik ben een ochtendmens dus ga het liefst direct uit bed sporten. Fitnessapparaat.nl, heeft roeiapparaten die je helpen om je spieren te versterken en je cardio-vermogen te verbeteren. Vooral de aanschaf van een roeitrainer geven je een heleboel voordelen, die het leuk houden om steeds weer te gaan sporten. Ten eerste staat het apparaat in je huis en kun je dus à la de minuut beginnen met roeien. De calorieverbranding is hoog en vet wordt snel verbrand. Je zult genadeloos snel gewicht verliezen. Je merkt dit al na een aantal weken. Spieren in rug, benen en armen worden allemaal voldoende getraind om ze sterk te maken en te houden. Armen komen weer in een strak velletje te zitten en je kuiten zullen loeisterk worden. Omdat je steeds een beweging maakt die je rug wat kromtrekt, zullen de buik en rugspieren elke keer een geweldige boost beleven.
Zorg dat je tijdens je work-out op de roeimachine, iets hebt om je op te focussen. Veel mensen vinden het prettig om naar buiten te kunnen kijken. Maar het overgrote deel van de roeiers kijkt het liefst t.v. tijden hun dagelijkse beweging.
Een simpel schema wat je kunt volgen om af te vallen, is elke dag 1 minuut langer roeien totdat je bij 15 minuten bent. Daarna ga je eraan werken om steeds meer afstand te roeien binnen deze 15 minuten. Je valt er gegarandeerd af en krijgt een ijzersterke conditie.

Professionele roeitrainers online

Fitnessapparaat.nl heeft een ruim assortiment roeitrainers. Vanaf 600 tot 2500 euro, zijn er roeitrainers aan te schaffen. De meeste fitnessapparatuur bieden een gratis montage en verzending. Een aantal topmerken zijn:

  • VirtuFit Ergometer
  • Life Fitness Row X
  • Waterrower natural oak
  • Kettler coach M
  • First Degree roeitrainers

Heb je vragen over deze fitnessapparaten dan kun je direct via de website chatten met een van de medewerkers. Alle roeitrainers zijn van professionele kwaliteit met garantie. Kijk voor meer informatie op de website.