Loopband nodig voor thuisgebruik

Heeft u een loopband nodig voor thuisgebruik? Dan bent u bij Fitnessapparaat.nl op het goede adres. Op de site van Fitnessapparaat zijn er verschillende soorten loopbanden te vinden van verschillende mooie aanbiedingen. Door de grote hoeveelheid aan keuze die er is, is het moeilijk om te kiezen tussen de verschillende loopbanden die er zijn. Hieronder staat een uitleg over de populairste loopbanden in het assortiment van Fitnessapparaat.nl, zodat u uw keuze kunt maken.

NordicTrack C80i Loopband
De Nordic Track C80i Loopband is een zeer handige loopband van het merk NordicTrack met alles erop en eraan. Deze loopband heeft een bidonhouder, een tablethouder, ingebouwde speakers en zelfs een aansluiting voor een iFit Live 2.0 WiFi module. Ook kunt u deze loopband inklappen, om ruimte te besparen. De snelheid van deze loopband is 0 – 18km/u.

VirtuFit Elite TR-500i Loopband
De VirtuFit Elite TR-500i Loopband van het merk VirtuFit is vooral gericht op intensief gebruik, daarom is de loopband gemaakt van betere materialen. Met deze loopband heeft u de mogelijkheid om uw telefoon te verbinden met BlueTooth. Deze loopband is gemakkelijk in te klappen en door middel van de transportwielen is deze ook gemakkelijk te verplaatsen. De snelheid van deze loopband is 0,8 – 20km/u.

ProForm 350i De ProForm 350i van het merk ProForm is een zeer makkelijke loopband om uw training samen te stellen, ook kunt u kiezen tussen 16 programma’s die zijn ontworpen om uw doel te kunnen bereiken. Uitbreiding van uw programma’s met iFit Live is ook mogelijk. U kunt deze loopband gemakkelijk inklappen en verplaatsen door middel van transportwielen. De snelheid van deze loopband is 0 – 16km/u.

VirtuFit TR-100 Loopband
De VirtuFit TR-100 Loopband van het merk VirtuFit is makkelijk in gebruik, samen met 15 programma’s kunt u zelf trainingen samen stellen. Deze loopband met bidonhouder, tablethouder en ingebouwde speakers is naast handig ook licht. Zo is de loopband gemakkelijk in te klappen en te verplaatsen. De snelheid van deze loopband is 1 – 16km/u.

Flow Fitness Turner DTM 3500i Loopband
De Flow Fitness Turner DTM3500i Loopband van het merk Flow Fitness heeft een zeer uitgebreid trainingsprogramma, met wel 29 programma’s is deze loopband erg handig om te gebruiken. Deze luxe loopband is zeer comfortabel om hard op te lopen, door de Running Guide Lights op het apparaat wordt er voor gezorgd dat u uw snelheid constant houdt. De snelheid van deze loopband is 0,8 – 22km/u.

Tunturi Cardio Fit T30 Loopband
De Tunturi Cardio Fit T30 Loopband van het merk Tunturi online is de beste optie als u aan uw conditie wilt werken. Samen met 12 verschillende programma’s kunt u uw training samenstellen, deze programma’s kunnen u helpen met het bereiken van uw doel. De snelheid van deze loopband is 0,8 – 12km/u.